Webinar

LÄR DIG MER OM WABING VIA NÅGOT AV VÅRA UPPSKATTADE WEBINAR!

Det här testet togs ursprungligen fram för personer som tränar någon form av funktionell träning, men är såklart även användbart för dig som vill få en uppskattning på hur rörlig du är.

Vid begränsad rörlighet kan det både vara svårt och hög skaderisk att göra de olika styrke- och smidighetsrörelser som finns inom funktionell träning.

LÄS MER genom att klicka på bilden.

Ta lite extra hand om dig själv och din kropp genom att ”wäjba” 30 till 40 minuter hemma varje dag. Allt för att kroppen ska förbli i, eller gradvis komma tillbaka till, ett rörligt och hälsosamt tillstånd.

Samtidigt som du tar hand om kroppen hjälper du ditt sinne att nå ett klartänkt, harmoniskt och koncentrerat tillstånd – perfekt när du ska fatta beslut, få överblick på en situation eller komma på nya idéer!

KLICKA HÄR för att prova första Wabing Klassen om Höft och Ben. LÄS MER genom att klicka på bilden.

Det här Wabing webinaret om Pressur & Stretching har framförallt tagits fram för personer som tränar någon form av funktionell träning, med övningar som till exempel förekommer i gymnastik, tyngdlyftning, styrkelyft, kampsport och/eller CrossFit, men är såklart även användbart för vem som helst som vill utveckla sin rörlighet och bli ännu bättre på att ta hand om sin kropp.

LÄS MER genom att klicka på bilden.