Wabingpass

Under ett Wabingpass får du uppleva hur djupavslappning kan tas till en ny nivå. Passet består av inledande flexibilitetsövningar », The Good Vibrations® –  (neurologiskt generade skakningar)  och avslutas med olika meditationsövningar. Genom att använda sig av The Good Vibrations® – en naturlig återställningsmekanism efter stress – stillas tankarna och upplevelsen brukar vara att man är i mer känslomässig kontakt, vilket gör att meditationsövningarna blir väldigt effektiva även för de som aldrig prövat på meditation tidigare.

Rapporterade effekter:

Minskade nivåer av oro, smärta eller stress

Mer avslappnade muskler och ett balanserat nervsystem

Djupare relation och kontakt med såväl sig själv som med personer i sin omgivning

Förbättrad rörlighet och kroppshållning

Ökad koncentrationsförmåga

Ökat välbefinnande

KLICKA HÄR för att prova Wabingpass 1 – Komma igång med The Good Vibrations® – från vårt online webinar i Wabing.

Målgrupp

Wabing vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling, som vill öka tilliten till dina egna förmågor och över tiden förhöja din livskvalitet.

Wabingklass

Wabingklass 

Under en Wabingklass får du köra ett Wabingpass i grupp. Efter passet kommer du att kunna använda dig av Wabing själv hemma. Passen består alltid av en serie av flexibilitetsövningar, The Good Vibrations® (neurogena skakningar) och meditation. Temat för klassen kan variera (känslomässig kontakt, inre varande, kärlek och medkänsla, tacksamhet, balans/Wabingtillstånd) där flexibilitetsövningen och meditationsdelen utformas efter temat.

Under hösten 2019 erbjuder vi Wabing klasser online. För mer info eller för att boka maila oss på [email protected]

Enskild Wabingsession

Första gången du kommer på en session får du lära dig Wabing med fokus på The Good Vibrations® som du sedan kan använda dig av på egen hand hemma. Wabingsessionen kommer att anpassas efter vad som känns bra för dig och din kropp. Om du har några fysiska besvär så säkerställer vi att alla övningar kan utföras på ett bekvämt sätt. Du kan välja att boka en session eller flera sessioner för att få fortsatt stöd i din process.

Första sessionen tar ca 90 minuter. Pris: 1 200 kr (inkl moms)

Uppföljningssessioner tar ca 60  min. Pris 800 kr (inkl moms)

För att boka maila oss på [email protected]

Wabing för företag/grupp

För företags- och gruppbokning maila oss på [email protected]